En bryggesjauers bekjennelser

Av Aslak Berge

En bryggesjauers bekjennelser

Av Aslak Berge

298,-

166 sider

Elitisk. Macho. Konkurranseorientert opp mot det maniske. Navlebeskuende. Shoppingorientert. Glamour og jet set. Champagne og trøfler. Raske penger og raske biler.
En glanset innpakning.
Baksiden er blodslit, utbrenthet, spisse albuer, skjulte agendaer, trusler og løgner. Et godt betalende marked hvor alt kan kjøpes: Venner, integritet og sannhet.
Velkommen til Aker Brygge. "En bryggesjauers bekjennelser" tar leseren med til innsiden av meglerbransjen. På en miljøvandring i våre nære økonomiske historie. Til en virkelighet langt fra slik vi ønsker den burde være.

«Sensasjonelt»

«Avsløringene fra en lukket finansverden står i kø i boka, og Berge er nådeløs i Oslos beskrivelsene av finanselite»

En stor del av oppdrettshistorien med morsomme anekdoter og personbeskrivelser.

Om forfatteren

Aslak Berge er publisher i de to nettavisene iLaks.no og SalmonBusiness.com. Han har tidligere fartstid blant annet som aksjeanalytiker i meglerhuset First Securities. Berge er utdannet siviløkonom, og har tidligere gitt ut bøkene “Opp som en bjørn – historien om Pan Fish” og «En bryggesjauers bekjennelser».

Om forlaget

Octavian Forlag ble etablert i 2004 i forbindelse med utgivelsen av boken “Opp som en bjørn – Historien om Pan Fish”. Året etter ble en noe forlenget og oppdatert utgave av “Opp som en bjørn” utgitt på engelsk, under tittelen “Salmon Fever”. “En bryggesjauers bekjennelser” ble utgitt i 2011. «Den siste olje» ble lansert høsten 2019.

Alle titlene kan kjøpes ved å kontakte forlaget.